Контакт информации

Авио шалтерот на Бисер Травел со својот начин на работа и давање услуги создаде лојални клиенти кои од година во година се се побројни а позицијата на угледен партнер и меѓусебно почитување од сите светски авиокомпании.

logo

Туристичка агенција Бисер Травел. Повелете посетете не на следнава локација.

  • Адреса: Бул. Водњанска број 18 локал 4 Скопје, Р. Македонија
  • Телефон: (+389 2) 24 00 277
  • Факс: (+389 2) 24 00 277
  • Email:info@bisertravel.com.mk

Контакт формулар

Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh Refresh Image