Визи

Туристичката агенција Бисер Травел располага со Глобален дистрибутивен систем од каде црпи информации за сите облигаторни документи за сите Националности преку сите транзитни и крајни дестинации во светот, каде што подразбираме, визи, патнички документи како и препорачани здраствени документи.

Имаме одлична соработка со Мекедонското МНР каде можете да ги најдете сите потребни документи за Македонските граѓани како и за странски државјани кои сакаат да ја посетат Р. Македонија.

Повеќе информации можете да најдете ако кликнете на следниот линк и да го сименте документот со потребните информации.