PIRIN GOLF HOTEL & SPA

Пирин Голф & Country клубот е ресорт со 5- ѕвезди  , кој нуди капацитети за одмор, луксузни продавници како и продавници за продажба, изнајмување и управување на највисоко ниво за еден голф-клуб.

Комплексот е сместен на површина од 150 хектари. Во прекрасната област Разлог , Банско, во близина на познатиот ски-центар Банско. Ресортот нуди единствена можност за голф и скијање како и одмор во исто време.

Ресортот е составен од следните елементи:

Дел Земја клуб : Голф игралиште со можност за добивање на зелени карти, голф лекции, голф кампови за деца, турнири и настани.

Дел Недвижнини: Продажба и изнајмување на вили во непосредна близина на голф терените .

Дел Хотел: . Пирин Голф Хотел & Спа 5 звезди официјално отворен во декември 2011.

Возбудувања : Во Пирин Голф Хотел & Спа ќе најдете информации за ресторани и продавници кои можете да ги посетите.

Pirin Golf Hotel & SPA

Бугарија / Банско
Од 62 Eur Детали

PIRIN GOLF HOLIDAY APARTMENTS

Бугарија / Банско
Од 48 Eur Детали