КРАТКА СОДРЖИНА

Мали апартмани, во близина на плажа. Соби со кујна, интернет. Неколку минути пешачење до продавници, таверни и барови.


ЛОКАЦИЈА

Се наоѓа во приморското село Паралија Дионис, 2.5 км од местото Неа Муданија, 40 км од аеродромот "Македонија" во Солун.
 

ВИДОВИ НА СОБИ

  •  Studios (~35 m2)


ПЛАЖА

  • Песочна плажа на 100 метри оддалеченост.


УСЛУГА

  • Room rate

 


ДОКОЛКУ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ 
СЛОБОДНО ЈАВЕТЕ СЕ ВО  БИСЕР ТРАВЕЛ НА:  

(+389 2) 24 00 277

Активности во рамките на понудата

Попуст до 20% за резервации од 01.06.17 до 15.06.17

Minimum Stay Nights      1  1  1  1
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 01.06.17-06.06.17 07.06.17-10.06.17 11.06.17-23.06.17 24.06.17-30.06.17
Studio for Sgl  -  RR 1Ad 23 25 27 36
Studio for Sgl  -  RR 1Ad+1ch(0-1) 23 25 27 36
Studio  -  RR 2Ad 23 25 27 36
Studio  -  RR 2Ad+1ad 28 31 33 44
Studio  -  RR 2Ad+1ch(0-1) 23 25 27 36
Studio  -  RR 2Ad+1ch(2-11) 25 27 30 39

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

за резервации од 10.05.17 до 30.09.17

Minimum Stay Nights      1  1  1  1  1  1  1  1
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 10.05.17-26.05.17 27.05.17-10.06.17 11.06.17-23.06.17 24.06.17-31.07.17 01.08.17-25.08.17 26.08.17-06.09.17 07.09.17-13.09.17 14.09.17-30.09.17
Studio for Sgl  -  RR 1Ad 28 28 30 39 43 37 30 28
Studio for Sgl  -  RR 1Ad+1ch(0-1) 28 28 30 39 43 37 30 28
Studio  -  RR 2Ad 28 28 30 39 43 37 30 28
Studio  -  RR 2Ad+1ad 35 35 38 48 54 45 38 35
Studio  -  RR 2Ad+1ch(0-1) 28 28 30 39 43 37 30 28
Studio  -  RR 2Ad+1ch(2-11) 30 30 33 43 47 40 33 30

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст до 30% за резервации од 10.05.17 до 31.05.17

Minimum Stay Nights      3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 27.05.17-03.06.17 27.06.17-07.07.17
Studio for Sgl  -  RR 1Ad 20 36
Studio for Sgl  -  RR 1Ad+1ch(0-1) 20 36
Studio  -  RR 2Ad 20 36
Studio  -  RR 2Ad+1ad 25 44
Studio  -  RR 2Ad+1ch(0-1) 20 36
Studio  -  RR 2Ad+1ch(2-11) 22 39

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Активности / Атракции во близина