КРАТОК ОПИС

Мали апартмани во близина на морето. Дво-катни згради, пријатна атмосфера, пространи соби, базен, ресторан, бар, интернет, добра услуга.


ЛОКАЦИЈА

Се наоѓа на островот Крф, на 500 метри од центарот на Кавос, 40км од аеродромот и градот Крф.


ВИДОВИ НА СОБИ

  • Studios (~20-23 m2)
  • Apartments (~40-50 m2)


ПЛАЖА

Песочна плажа до хотелот.


УСЛУГА

  • Bed and Breakfas
  • Half Board

 


ДОКОЛКУ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ 
СЛОБОДНО ЈАВЕТЕ СЕ ВО  БИСЕР ТРАВЕЛ НА:  

(+389 2) 24 00 277

Активности во рамките на понудата

Попуст од 15% за резервации од 26.08.17 до 03.09.17

Minimum Stay Nights      3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 26.08.17-31.08.17 01.09.17-03.09.17
Apartment -  BB 3Ad 70 66
Apartment -  BB 3Ad+1ad 70 66
Apartment -  HB 3Ad 106 102
Apartment -  HB 3Ad+1ad 119 113

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст до 30% за резервации од 06.08.17 до 15.08.17

Minimum Stay Nights      3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 06.08.17-11.08.17 12.08.17-25.08.17
Apartment -  BB 2Ad 63 76
Apartment -  BB 3Ad 63 76
Apartment -  BB 3Ad+1ad 63 76
Apartment -  HB 2Ad 99 113
Apartment -  HB 3Ad 99 113
Apartment -  HB 3Ad+1ad 112 125

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст до 15% за резервации од 18.07.17 до 15.08.17

Minimum Stay Nights      3  3  3  3  3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 18.07.17-31.07.17 01.08.17-04.08.17 25.08.17-25.08.17 26.08.17-31.08.17 01.09.17-16.09.17 17.09.17-28.09.17
Studio for Sgl  -  BB 1Ad 41 44 44 41 39 35
Apartment -  BB 3Ad 70 76 76 70 66 60
Apartment -  BB 3Ad+1ad 70 76 76 70 66 60
Studio  -  BB 2Ad 41 44 44 41 39 35
Studio for Sgl  -  HB 1Ad 54 56 56 54 50 46
Apartment -  HB 3Ad 106 113 113 106 102 95
Apartment -  HB 3Ad+1ad 119 125 125 119 113 107
Studio  -  HB 2Ad 65 69 69 65 62 58

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст од 20% за резервации од 23.06.17 до 15.07.17

Minimum Stay Nights      3  3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 23.06.17-30.06.17 01.07.17-15.07.17 16.07.17-20.07.17
Studio for Sgl  -  BB 1Ad 29 35 39
Apartment -  BB 3Ad 50 59 65
Apartment -  BB 3Ad+1ad 50 59 65
Studio  -  BB 2Ad 29 35 39
Studio for Sgl  -  HB 1Ad 41 46 50
Apartment -  HB 3Ad 86 96 103
Apartment -  HB 3Ad+1ad 97 108 114
Studio  -  HB 2Ad 53 59 63

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст до 50% за резервации од 01.06.17 до 23.06.17

Minimum Stay Nights      3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 02.06.17-15.06.17 16.06.17-23.06.17
Studio for Sgl  -  BB 1Ad 16 31
Apartment -  BB 3Ad 28 54
Apartment -  BB 3Ad+1ad 28 54
Studio  -  BB 2Ad 16 31
Studio for Sgl  -  HB 1Ad 28 43
Apartment -  HB 3Ad 63 89
Apartment -  HB 3Ad+1ad 75 100
Studio  -  HB 2Ad 40 55

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст од 20% за резервации од 03.06.17 до 28.06.17

Minimum Stay Nights      3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 16.06.17-30.06.17
Studio for Sgl  -  BB 1Ad 29
Apartment -  BB 3Ad 50
Apartment -  BB 3Ad+1ad 50
Studio  -  BB 2Ad 29
Studio for Sgl  -  HB 1Ad 41
Apartment -  HB 3Ad 86
Apartment -  HB 3Ad+1ad 97
Studio  -  HB 2Ad 53

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст до 60% за резервации од 19.05.17 до 31.05.17

Minimum Stay Nights      3  3  3  3  3  3  3  3  3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 02.06.17-11.06.17 12.06.17-15.06.17 16.06.17-20.06.17 21.06.17-30.06.17 01.07.17-15.07.17 16.07.17-31.07.17 01.08.17-25.08.17 26.08.17-31.08.17 01.09.17-16.09.17 17.09.17-28.09.17
Studio for Sgl  -  BB 1Ad 13 20 22 32 38 43 46 43 41 37
Apartment -  BB 3Ad 23 35 38 57 66 74 80 74 70 63
Apartment -  BB 3Ad+1ad 23 35 38 57 66 74 80 74 70 63
Studio  -  BB 2Ad 13 20 22 32 38 43 46 43 41 37
Studio for Sgl  -  HB 1Ad 25 31 33 44 50 56 59 56 53 48
Apartment -  HB 3Ad 58 70 73 92 104 110 118 110 105 98
Apartment -  HB 3Ad+1ad 70 81 85 104 115 123 129 123 116 110
Studio  -  HB 2Ad 37 43 45 56 63 68 71 68 64 60

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Попуст до 40% за резервации од 06.05.17 до 15.05.17

Minimum Stay Nights      3  3
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 02.06.17-15.06.17 16.06.17-20.06.17
For arrivals: 02.06.17-08.06.17        
Studio for Sgl  -  BB 1Ad 20 22
Apartment -  BB 3Ad 35 38
Apartment -  BB 3Ad+1ad 35 38
Studio  -  BB 2Ad 20 22
Studio for Sgl  -  HB 1Ad 31 33
Apartment -  HB 3Ad 70 73
Apartment -  HB 3Ad+1ad 81 85
Studio  -  HB 2Ad 43 45

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Активности / Атракции во близина