КРАТОК ОПИС

Мал, економичен хотел. Едноставен стил, соби со кујна. Во близина на барови, продавници, кафулиња.


ЛОКАЦИЈА

Се наоѓа во Мораитика, 19 км од центарот на градот Крф и 20км од аеродромот.ВИДОВИ НА СОБИ

  • Double Rooms


ПЛАЖА

  • Песочна плажа на 300 метри оддалеченост.


УСЛУГА

  • Room rate

 


ДОКОЛКУ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ 
СЛОБОДНО ЈАВЕТЕ СЕ ВО  БИСЕР ТРАВЕЛ НА:  

(+389 2) 24 00 277

Активности во рамките на понудата

За резервации од 20.05.17 до 30.09.17

Minimum Stay Nights      5  5  5  5
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 01.06.17-30.06.17 01.07.17-31.08.17 01.09.17-15.09.17 16.09.17-30.09.17
Studio for Sgl  -  RR 1Ad 41 48 43 41
Apartment 2 Rooms -  RR 2Ad 70 85 73 70
Apartment 2 Rooms -  RR 2Ad+1ad 70 85 73 70
Apartment 2 Rooms -  RR 2Ad+2ad 70 85 73 70
Studio  -  RR 2Ad 41 48 43 41
Studio  -  RR 2Ad+1ad 55 64 57 55

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Активности / Атракции во близина