КРАТОК ОПИС

Нов хотел со совршена хармонија на архитектонски стил. Хотелот е отворен во мај 2015 година. Постојат два објекта на три нивоа. Едната зградата има лифт (Стандардни соби), а другата зграда е без лифт (со апартмани).

 

ЛОКАЦИЈА

Се наоѓа на полуостровот Касандра, на 200 метри од центарот на градот Афитос, 72 км од аеродромот "Македонија" во Солун, 85 км од Солун.

 

ВИДОВИ НА СОБИ

  • Еднокреветни соби (Singles, ~14 m2)  
  • Двокреветни соби  (Double Rooms, ~21-25 m2 )
  • Трокреветни соби (Triple rooms, ~26 m2)
  • 8 Апартмани (~50-55 m2)

 

ПЛАЖА

  • Песочна плажа на 400 метри

 

УСЛУГА

  • Room rate
  • Bed and breakfast

 


ДОКОЛКУ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ 
СЛОБОДНО ЈАВЕТЕ СЕ ВО  БИСЕР ТРАВЕЛ НА:  

(+389 2) 24 00 277

Активности во рамките на понудата

Попуст од 5% за резервации од 01.06.17 до 30.06.17

Minimum Stay Nights      3  2
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 01.10.17-01.10.17 02.10.17-29.10.17
Apartment -  RR 4Ad 122 94
Apartment -  RR 4Ad+1ad 136 107
Apartment -  RR 4Ad+1ad+1ch(0-2) 136 107
Apartment -  RR 4Ad+1ch(0-2) 122 94
Apartment -  RR 4Ad+2ad 148 120
Double Room for Sgl - Eco BB 1Ad 70 44
Double Room - Eco BB 2Ad 80 52
Apartment -  BB 4Ad 149 122
Apartment -  BB 4Ad+1ad 170 141
Apartment -  BB 4Ad+1ad+1ch(0-2) 170 141
Apartment -  BB 4Ad+1ch(0-2) 149 122
Apartment -  BB 4Ad+2ad 189 161
Double Room -  BB 2Ad 89 60
Double Superior  -  BB 2Ad 97 70
Triple Room -  BB 3Ad 108 78
Triple Room -  BB 3Ad+1ad 121 91
Triple Room -  BB 3Ad+1ch(0-2) 108 78

Цените се изразени по: студио/апп на ден во EUR

Активности / Атракции во близина